نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , اقتصادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 779
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 835
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , اقتصادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 5624
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 693
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , اقتصادی , محلی-منطقه ای , 30 یا سی و30یا صد , ,
:: بازدید از این مطلب : 815
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 799
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی
نامه سرگشاده زیباکلام خطاب به محمدرضا عارف
 

شرق: این‌روزها انتخاب رئیس مجلس دهم و اماواگرهای آن، یکی از موضوعات اصلی فضای سیاسی کشور است. محمدرضا عارف به‌عنوان سرلیست اصلاح‌طلبان در این انتخابات و رئیس شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، بالاترین رأی را در میان نمایندگان این دوره کسب کرده و حالا خود را در جایگاه ریاست فراکسیون امید مجلس دهم می‌بیند. تعدادی از احزاب و چهره‌های اصلاح‌طلب، وی را شایسته ریاست مجلس و نشانه تغییر مورد نظر مردم در رأی قوه ‌مقننه می‌دانند. در سوی مقابل، برخی افراد با توجه به تقسیم کرسی‌های پارلمان میان اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان و حامیان دولت، رفتن به سمت نوعی اجماع و تفاهم با جریان مقابل را مدل مناسب‌تری برای این مسئله ارزیابی می‌کنند. صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران، در نامه سرگشاده‌ای که آن را در اختیار «شرق» قرار داده است، نکاتی را به محمدرضا عارف توصیه کرده که متن کامل آن در ادامه می‌آید.
سرور مکرم جناب آقای دکتر محمدرضا عارف
ریاست محترم «فراکسیون امید» مجلس شورای اسلامی
 با سلام و تبریکات صمیمانه برای موفقیت اصلاح‌طلبان در انتخابات هفتم اسفندماه با وجود همه موانع و تضییقات و هم به‌واسطه تشکیل فراکسیون «امید» به ریاست حضرتعالی. می‌دانیم پیروزی غیرمنتظره ما در این انتخابات بیش از آنکه حیرت اصولگرایان را به بار آورد، اسباب شگفتی خودمان را رقم زد. ‌میلیون‌ها نفر از هم‌میهنانمان که به دعوت بزرگان اصلاحات لبیک گفته و در هفتم اسفند و دهم اردیبهشت در اطراف و اکناف کشور مشتاقانه به پای صندوق‌های رأی آمدند طبیعتا انتظار دارند تا ریاست مجلس بعد از دوازده سال که در دست اصولگرایان بود در اختیار اصلاح‌طلبان قرار گیرد. یقینا چنین خواسته‌ای کمترین انتظار بدنه اجتماعی نیرومند اصلاحات در کشور است و من در سفرهای متعدد ایام انتخابات برای سخنرانی در محافل اصلاح‌طلبان و دانشگاه‌ها در سراسر کشور، این را مشاهده کردم. کم نیستند چهره‌ها و شخصیت‌های اصلاح‌طلب هم که چنین خواسته‌ای را برحق دانسته و خواهان اجابت آن از جانب جنابعالی هستند. موفقیت شما در گرفتن کرسی ریاست مجلس به رأی‌دهندگان نشان می‌دهد که مشارکت سیاسی یگانه راه امید به تغییر و اصلاحات در کشور است. متقابلا اگر این مقدار تغییر هم حاصل نشود، ممکن است بسیاری از رأی‌دهندگان به لیست امید بالاخص اقشار و لایه‌های جوان‌تر با این پرسش ناامیدانه مواجه شوند که «پس فایده شرکت در انتخابات چه بود؛ اگر قرار باشد که هیچ تغییر و تحولی اتفاق نیفتد و همچنان قوه ‌مقننه کماکان در دست اصولگرایان باقی بماند؟» درعین‌حال برخی دیگر از دوستان ملاحظات و دغدغه‌های دیگری دارند و ضمن تأیید این استدلال‌ها نگران هستند تلاش اصلاح‌طلبان در گرفتن ریاست مجلس ممکن است آن را با رویارویی همه‌جانبه و سنگین اصولگرایان روبه‌رو سازد و از سویی دیگر باعث شکسته‌شدن ائتلاف نانوشته اما شکننده میان اصولگرایان میانه‌رو با مجموعه دولت یازدهم و اصلاح‌طلبان شود.
 در اینکه هر دو جریان خیر اصلاحات را می‌خواهند تردیدی نیست. اگر بسیاری از دوستان اصرار دارند که جنابعالی بروید برای ریاست مجلس، نگران‌اند تا مبادا بدنه اجتماعی ما دچار سرخوردگی شود و متقابلا اگر برخی دیگر از دوستان با این رویکرد همراهی نمی‌کنند باز به‌واسطه آن است که نگران‌اند مبادا تکیه شما بر کرسی ریاست مجلس غیظ و غضب جریان رقیب را فراهم آورد و مانع از هر پیشرفت جریان اصلاحات در کشور شود. نظر بنده در این تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز که هر دو طرف هم نظرات‌شان را ظرف یکی، دو ماه اخیر مطرح کرده‌اند، همه‌مان از این نقطه به بعد می‌بایستی تسلیم نظر رهبری اصلاحات باشیم و هر تصمیمی که اتخاذ می‌شود می‌بایستی با تمام وجود از آن تبعیت نماییم. فراموش نمی‌کنیم که جنابعالی هم در خرداد ۹۲ تمایلی بر کناره‌گیری به نفع آقای روحانی نداشتید. ‌
ای‌بسا از آقای روحانی هم بیشتر رأی می‌آوردید و امروز به جای ایشان رئیس‌جمهور می‌بودید اما به تصمیم رهبری اصلاحات گردن نهادید و با اتخاذ آن تصمیم تاریخی‌تان راه را برای پیروزی آقای دکتر روحانی هموار کردید.
 عرض بنده بیشتر درخصوص نقش حساس و مهمی است که فراکسیون اصلاح‌طلبان یا فراکسیون امید می‌بایستی در مجلس دهم برعهده داشته باشند. به‌هرحال صرف‌نظر از آنکه جنابعالی در جایگاه ریاست این مجلس قرار بگیرید یا خیر، یک نکته از هم‌اکنون مسلم است؛ در مجلس دهم فراکسیون جدیدی شکل گرفته است. این مجموعه که چه آن را فراکسیون امید بنامیم یا فراکسیون اصلاح‌طلبان، حاصل اقبال مردم به جریان اصلاحات و رفتن به پای صندوق‌های رأی است؛ رأی‌دهندگانی که‌ ای‌بسا بسیاری از آنها بنا نداشتند همچون دوره‌های قبل در انتخابات شرکت کنند اما به دعوت اصلاح‌طلبان آمدند. درست است که نخستین توقع آنان تغییر در ریاست مجلس است اما جناب آقای دکتر عارف این توقع بیشتر سمبولیک است. انتظارات جدی‌ترشان آن است که ببینند نمایندگان اصلاح‌طلب واقعا دارند در جهت دموکراسی‌خواهی، تأمین حقوق شهروندی، دفاع از آزادی‌های مدنی، حاکمیت قانون، بهبود شرایط اقتصادی و بالاتر از همه، بازگردانیدن مجلس به جایگاه واقعی آن یعنی «در رأس امور» تلاش می‌کنند. مجلس دهم در مقطعی دارد تشکیل می‌شود که کشور با مشکلاتی از جنس اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داخلی و خارجی روبه‌روست. از هشت ‌میلیون بی‌کار گرفته تا رکودی که عملا اقتصاد کشور را متوقف ساخته، واحد‌های تولیدی و صنایعی که یا تعطیل شده‌اند یا در شرف تعطیلی هستند، مفاسد اقتصادی که به‌صورت اپیدمی درآمده، تنش در روابط با برخی از همسایگان‌مان در منطقه، تا انواع ناهنجاری‌های اجتماعی. بدون ورود جدی مجلس، امید چندانی به بهبودی اوضاع کشور نمی‌رود یا درست‌تر گفته باشم، دولت به معنای قوه‌مجریه به‌تنهایی قادر به سامان‌دهی این مشکلات نیست. همه هنر مخالفان دولت در مجلس نهم ظرف سه سال گذشته آن بود که از یک ‌سو تا می‌توانستند در کار دولت اخلال کنند و از سویی دیگر به مردم نشان دهند که ببینید دولت یازدهم نتوانسته هیچ بهبودی‌ای در اوضاع اقتصادی کشور به‌وجود آورد و برجام هم دروغ بزرگی بیش نبود. مجلس دهم در چنین شرایطی دارد آغاز به کار می‌کند. اما این همه داستان در رابطه با رسالت سنگینی که بر دوش مجلس دهم و بالاخص نمایندگان اصلاح‌طلبان قرار گرفته، نیست.
 جناب آقای دکتر عارف عزیز!
یکی از پیامدهای ناگوار بیش از یک دهه سلطه اصولگرایان بر مجلس، تنزل جایگاه آن در نظام مدیریتی کلان کشور بود. مجلسی که می‌بایستی «در رأس امور» باشد در نتیجه سه دوره (مجالس هفتم، هشتم و نهم) اداره آن توسط اصولگرایان عملا تقلیل پیدا کرده به یک شیر بی‌یال و اشکم. کمتر مسئله جدی کشور را می‌توان سراغ گرفت که مجلس درآن حضوری پررنگ و جدی پیدا کرده بود. در هشت سال ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد مجلس یک‌ بار هم به‌گونه‌ای جدی درخصوص مناقشه هسته‌ای که مهم‌ترین مسئله کشور بود، ورود پیدا نکرد.
آقای دکتر سعید جلیلی نزدیک به شش سال با خانم کاترین اشتون مذاکره می‌کردند و مجلس اصولگرایان یک ‌بار نخواست از ایشان بپرسد که روند مذاکرات چگونه است؟ این فقط موضوع هسته‌ای نبود که مجلس تا قبل از دولت یازدهم هیچ ورودی به آن نداشت.  درحالی‌که مفاسد اقتصادی این‌گونه رواج پیدا کرده، مجلس یک‌ بار نخواست این سؤال بنیادی را مطرح کند که «ما را چه می‌شود که این همه آمار مفاسد اقتصادی در کشورمان بالاست؟ چرا در کشورهای دیگر این همه مفاسد اقتصادی اتفاق نمی‌افتاد؟» ایضا مجلس هرگز حاضر نشد به معضلات کلان اقتصادی دیگر کشور همچون آمار بالای بی‌کاری، رکود، ورشکستگی و تعطیلی ‌هزاران واحد تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و کوچک، بالابودن هزینه تولید در ایران و... ورودی جدی داشته باشد. همواره با انداختن توپ در زمین دولت از زیر بار مسئولیت‌هایش شانه خالی کرده است. مجلس اهمیتی برای گزاره‌هایی همچون «ریشه مشکلات اقتصادی ما در اقتصاد فاسد و ناکارآمد دولتی‌مان است» و اینکه «در طول بیش از دو قرنی که از انقلاب صنعتی می‌گذرد حتی یک مورد اقتصاد دولتی موفق نداشته‌ایم» قائل نشد.
بیش از پنج سال از تصویب نادرست پرداخت یارانه نقدی می‌گذرد و اصولگرایان در روزهای آخر مجلس نهم، ناگهان و به شکل خودجوش! به فکر افتاده‌اند که از دولت روحانی بخواهند تا دهک‌های بالای درآمدی را حذف کند. درحالی‌که در این پنج سال بیش از کل بودجه عمرانی کشور یارانه پرداخت شده و اگر پرداخت یارانه فله‌ای غلط می‌بوده (که قطعا این‌گونه می‌بوده) چرا اصولگرایان از سال ۸۹ جلوی آن را نگرفتند؟ ایضا در مسائل مهم سیاست خارجی هم مجلس صرفا دنباله‌‌رو دولت احمدی‌نژاد بوده است. نه از خودش هیچ فکر و نظری ارائه داد و نه هرگز پرسش‌هایی درخصوص نتایج و درستی سیاست خارجی‌مان در صحن علنی مجلس مطرح کرد. بماند بقیه معضلات کشور مانند از‌بین‌رفتن محیط ‌زیست، مهاجرت تحصیل‌کرده‌ها، انواع ناهنجاری‌های اجتماعی و... .
 ریاست محترم فراکسیون امید!
احیای جایگاه ازدست‌رفته مجلس و بازگردانیدن آن «بر رأس امور کشور» وظیفه نخست جنابعالی به عنوان لیدر نمایندگان اصلاح‌طلب است. مجلس دارای ابزار نیرومندی است که آن را قادر می‌سازد تا بتواند «در رأس امور» قرار گیرد. فراکسیون امید می‌تواند در بسیاری از کمیسیون‌های مهم مجلس وارد شده و مجلس را توانمند کند. یکی از این ابزار کمیسیون «اصل نود» است که مجلس را قادر می‌سازد تا از نهادهای قدرتمند اعم از قضائی، امنیتی یا حتی نظامی و انتظامی «پاسخ‌گویی» در قبال تصمیمات و سیاست‌های‌شان طلب نماید. ایضا پیرامون سیاست خارجی‌مان. بازگردانیدن مجلس به جایگاه «رأس امور کشور» روی دیگر سکه حاکمیت قانون است. آیا قانون‌گرایی، تمکین از قانون و تن‌دادن به قانون، بنیادی‌ترین خواسته انتخابات دوم خرداد سال ۷۶ و اصلاحات نبود؟ صد سال پیش میرزاملکم‌خان ناظم‌الدوله در جریان نهضت مشروطه نوشت «بزرگ‌ترین درد مملکت فقدان حاکمیت قانون است» و صد سال بعد از او «قانون‌گرایی» همچنان اصلی‌ترین خواسته و آرزوی مردم است.
معاون اول محترم دولت اصلاحات!
همه ما می‌دانیم ریاست مجلس یقینا موضوع مهمی است و دراین‌باره، نظر ما نظر جمعی اصلاح‌طلبان است. اما مهم‌تر از آن انتظار رأی‌دهندگان است که فراکسیون امید بتواند مجلس را به «رأس امور» بازگرداند. مهم‌تر از موضوع هیأت‌رئیسه مجلس و اینکه در دست کدام جریان است، آن است که نمایندگان اصلاح‌طلب بتوانند به‌ حول و قوه الهی آرزوی صدساله «تمکین از قانون» را در کشور تحقق بخشند. تلاش در اصلاح قانون انتخابات و توجه همه ارکان کشور به اینکه اولا حسب اختیارات قانونی‌شان عمل نمایند و ثانیا (که از جهاتی مهم‌تر هم هست) در قبال تصمیمات و سیاست‌های‌شان پاسخ‌گو باشند، را مجلس دهم و فراکسیون امید می‌توانند دنبال کنند. باور بفرمایید اینها بزرگ‌ترین رسالت اصلاح‌طلبان در مجلس دهم است. انتظار همه آنانی که با وجود تردید‌های‌شان به درخواست رهبران اصلاحات لبیک گفتند و در هفتم اسفند به پای صندوق‌های رأی آمدند آن است که فراکسیون امید بتواند شأن، کرامت و بالاتر از همه اینها استقلال مجلس را به آن بازگردانده و مجلس شورای اسلامی این رکن مهم نظام را از وابستگی و وکیل‌الدولگی برهاند.
ایام به کام باد
صادق زیباکلام
سوم خرداد ‌هزاروسیصدونودوپنج



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 718
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

امروز دلم  با همگان  میان غم  تنها شد    هر لحظه بیاد تو  به بیکران دریا شد

موجی که  به سوی ساحل می اید    اکنون تلاطم  واشوب دل من تنها شد

چون از گذر روز وزمان ولحظه            فارغ شدم ولیک وصل نگارم  ناشد

این مدعی عاشقی وان دگری          در گوشه عزلتی چشم به جمالش واشد

هر چند  مراد ما از دم ودام                    کی رفته دمی بکام ما دنیا شد؟!

گفتم  زشعر تو ره نبرد کس به وصال    لابد چنین میزنی لاف که خدا تنها شد

برگیر  از این پیاله یکدم صنمی           کان بود  گلی ودیعه کین جا وا شد



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 671
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

با گذشت هشت روز از حادثه اسید پاشی در انتهای خیابان سلمان فارسی گناباد شایعات زیادی مبنی بر دستگیر چند مرد و زن به علت دست داشتن در این ماجرا نقل قول شده است با این وجود گناپا از لحظات اول این حادثه با مسئولان مربوطه تماس برقرار کرده است تا از انتشار شایعات بی اساس جلوگیری کند.

 

ابتدا شنیده می شد سوختگی شدید قربانی منجر به مرگ وی خواهد شد ، عده ای می گفتند قبل از رسیدن اورژانس به محل حادثه چشم قربانی از حدقه در آمده است ! و اخیرا در گوشه و کنار شهر افرادی قسم می خورند که قربانی اسیدپاشی گناباد مرده است.

باز هم گناپا برای جلوگیری از شایعات در خصوص آخرین وضعیت مصدوم حادثه با یکی از نزدیکان درجه یک قربانی تماس میگیرد که وی در این خصوص میگویید: در ابتدای این حادثه توسط پلیس یک نفر دستگیر شد که پس از بررسی پیام های رد و بدل شده همسر قربانی مشخص شد که فرد دستگیر شده نقشی در حادثه ندارد.

وی که نخواست نامش فاش شود ادامه داد: در کمتر از 10 ساعت فردی دیگری به جرم همکاری در اسیدپاشی به همراه همسر قربانی دستگیر شد.

این فرد مطلع گفت:یک طرف صورت قربانی هیچ صدمه ندیده است و طرف دیگر صورت وی دچار سوختی و کبودی شده است و یک چشم مصدوم دچار کاهش بینایی شده است که در این رابطه پزشکان در خصوص بهبودی وی ابراز امیدواری کرده اند.

وی افزود : بنده با قربانی صحبت کرده ام که وی در خصوص ماجرا گفت خواب بودم که در روی صورتم ، بدن و دهانم احساس سوختگی کردم از خواب پریدم و با دست به شخص اسید پاش ضربه زدم، هیچ چیز یادم نیست که چه کسی این کار را با من کرده است . 

لازم به یادآوری است حال مصدوم این حادثه علیرغم شایعات زیادی که بود رو به بهبود است و تا کمتر از یک ماه دیگر از بیمارستان مرخص خواهد شد ضمن آنکه ماده مورد استفاده در این حادثه اسید خالص نبوده و این مسئله از دلایل اصلی کاهش صدمات قربانی ذکر شده است.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , اقتصادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 919
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

بچه که بودم از خدا میخواستم که به من یک دوچرخه بدهد

بزرگ که شدم نا امید شدم گفتم؟!

یک دوچرخه بدزدم و بعد

از خدا بخواهم که مرا ببخشد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 671
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

نمیدانم هیچگاه  در چنگال عدالت گرفتار شده اید؟!انهم از نوع  پلیس راهیش خدا کند که جوابتان منفی باشد.اما از بد حادثه من به تعدد گیر جریمه کنندگان محترم افتاده ام.اخرین بارش همین چند روز قبل بود.حقیقتا اگر ادم قوانین را رعایت نکند وبه زعم انان متخلف باشد زیاد ناراحت نمی شوی ودر واقع شاید حق اجباری هم باشد. اما  اینبار در محور پلیس راه شادمهربه فیض اباد برای سرعت نداشته جریمه 600000 ریالی نصیبم شد.وهر چند یک ماشین پراید مشکی جلو من بود ودر حال سبقت در تصویر دوربین محترم بی کیفیت ومبهم ان نوجوان پلیس شبحی از یک ماشی پژو نقره ای نشانم داد ولی سرعت من همان سرعت مجاز بود 110 ک.ولی کی میتواند به این اقایان مامور بقبولاند که اشتباه کردی؟!یک چیزی هم بدهکار میشوی وتهدید به پارکینگ وغیره وذالک،ودر اخر باید بگویم پول جریمه حلال است  برای دولت انهم با اجبار واکراه ومثل این مورد بناحق،خلاصه که خدا نصیب گرگ بیابان بلا نکند. یا سجاد



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 613
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

معلمی الحق شغل حساسی است واموزگاران  انسانهای ایثارگری هستند. اغلب معلمان قانع صبور  فعال منظم وپر تلاشند.این تشبیه که معلم را به سان شمع  میدانند بد نیست اما باید گفت معلم مانند گل است   از نوع بی خارش،زیبا میکند زیبایی  می بخشد وعطر افشانی میکند ودر عین حال برای اکنده نمودن عطر علم پر پر میشود .هر گلبرگی بسویی ودر برابر گرد باد بی عدالتی ونابرابری خم به ابرو نمی اورد  .بسان باران لطیف وبسان کوه مستحکم است در برابر ذهن های پاک دانش اموزان مسولیت پذیر ،هموست که سعی میکند تا راه ورسم درست زیستن وانسان زندگی کردن را به جامعه بیاموزد.والبته او میتواند اگر بگذارند؟!

تقدیم به معلمان این سرزمین بویژه معلمان دیار گناباد

معلم معدن علم وسخاوت          معلم مظهر عشق وعدالت

یکی فریاد بر اورد که اینجا          بگیرید تابلو   صبر وسعادت

معلم امد این پرچم برافراشت         که ای انسان مرو راه شقاوت؟!       یا علیم



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 738
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

13 رجب زاد روز ولادت علی (ع) روز پدر وروز مرد نامگذاری شده است. این روز بر همه مردان ایران زمین مبارک.نمی خواهم وارد جزئیات مردی شوم  اما مردی مرامی دارد که متاسفانه اغلب به فراموشی  وخاموشی  سپاریدندش؟!این بدان معنا نیست که مرد نیست و لی نادرند ومانند زر ودر و کیمیا کمیاب وگاهی نایاب،شاید شرایط جامعه اینگونه اقتضا کرده است  که برخی از نسل جدید میگویند تشخیص منافع وحرکت بدون وقفه بسمت ان مهمترین هدف است وهرکس به ان سمت نرود به خودش خیانت وخانواده اش خیانت کرده است؟!بهر حال مردانگی مرامی داشته ودارد .جوانمردی هم هاکذا   انچه اوضاع را دگرگون میکند عدم مشاهده مرام مردی توسط نسل جدید واموزش دیدن در شرایط بی هویتی وتظاهر است ولذاست که باید سعی کنیم مردانه زندگی کنیم اگر بگذارند .

یا علی



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 614
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

 


یکی از برترین نعمی که خداوند متعال در اختیار انسان نهاده است نعمت «سلامتی و صحت جسم و جان» است؛ چنانچه مولای متقیان علی(علیه السلام) نیز در این باره چنین فرموده اند: «اَلصِّحَّةُ اَفضَلُ النِّعَمِ؛ سلامتى بهترین نعمت است.»[1]


سلامتی

شاید بسیاری از بیماری ها و ناراحتی های روحی و جسمی ما به علت مراعات نکردن دستورات اسلامی باشد خواه واجب و حرام یا مستحب و مکروه؛ که اگر به تعالیم ائمه معصومین علیهم السلام توجه می شد ما گرفتار چنان بیماری هایی نمی شدیم و نیز فرزندان ناسالم به دنیا نمی آمدند؛ زیرا اسلام برای هر کاری آداب مخصوص دارد که انجام صحیح آنها جلوی بسیاری از بیماری ها را گرفته و از پیدا شدن آنها پیشگیری می نماید. بنابراین باید یاد آور شد که تمامی ‌سفارشهای اسلام برای قدردانی از نعمت سلامتی، و به تأخیر انداختن بیماری است.

سیستم منظم و دقیق موجود در بدن انسان، به گونه ای طراحی شده است که در صورت رعایت تمامی اصول و ضوابط بهداشت فردی و اجتماعی, درصد ابتلای انسان به بیماری و امراض گوناگون را تا حد امکان منتفی می نماید؛ لکن گاه شخص خواه ناخواه در معرض بیماری قرار می‌گیرد.

قدر دانی از نعمت سلامتی و تندرستی در بیانات حضرات معصومین (علیهم السلام) به روشنی قابل استنباط است که در ذیل به مواردی از احادیث معصومین(علیهم السلام)  در این باره اشاره خواهد شد.

رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «قدر پنج چیز را قبل از پنج چیز بدان؛ جوانى‏ات را پیش از پیرى؛ سلامتى‏ات را پیش از بیمارى؛ ثروتت را پیش از فقر؛ فرصت هایت را پیش از گرفتاری و زندگى‏ات را پیش از مرگ. [2]

مولای متقیان علی (علیه السلام) در تفسیر آیه ی « وَ لا تَنْسَ نَصیبَكَ مِنَ الدُّنْیا »[3] فرمودند: «سهم خود را از دنیا فراموش مكن: [یعنى] سلامتى، توانایى، فرصت، جوانى و شادابى‏ات را فراموش مكن، تا با آنها، آخرت را به دست آورى.» [4]

امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: «پنج چیز است كه هر كس یكى از آنها را نداشته باشد، همواره در زندگى‏اش كمبود دارد و كم خرد و دل نگران است: اول، تندرستى، دوم امنیت، سوم روزى فراوان، چهارم همراهِ همرأى. راوى پرسید: همراهِ همرأى كیست؟ امام فرمودند: همسر و فرزند و همنشین خوب و پنجم كه در برگیرنده همه اینهاست، رفاه و آسایش است. [5]

تمامی نعمت هایی که خداوند به انسان ارزانی داشته است, به منظور بکار گیری آنان در جهت رستگاری و رسیدن به سعادت اخروی است, و نعمت سلامتی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد, چنانچه از مولای متقیان علی (علیه السلام) نیز در این باره چنین روایت شده است: «زکات علم, نشر آن؛ زکات جمال, عفاف؛ زکات بدن, جهاد و روزه و ... و زکات سلامتی و تندرستی, سعی و تلاش در راه طاعت و بندگی خداوند است»

 

امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: «سلامتی نعمتی است پنهان, تا زمانی که هست فرد آن را فراموش می کند و هرگاه آن را از دست می دهد, به دنبال آن است و سلامتی نعمتی است که انسان از شکر آن عاجز است. [6]

برخی از انسانها با وجود علم به مضرات برخی از مواد برای شخص آنان, عامدانه خود را گرفتار بلا و بیماری می‌گردانند؛ چنانچه امام رضا علیه‌السلام فرمودند: دوگروه همیشه مریضند، سالمى كه پرهیز می‌كند و مریضى كه پرهیز نمی‌كند.[7]

آنچه از بیانات حضرات معصومین(علیهم السلام)  در این خصوص برمی آید آن است که نعمت سلامتی برای انسان, زمانی جایگاه والا و واقعی خود را کسب می کند که از دست فرد رفته و بیماری و امراض گوناگون جای آن را در روح و جسم انسان گرفته باشد.

لازم به ذکر است که تمامی نعمت هایی که خداوند به انسان ارزانی داشته است, به منظور بکار گیری آنان در جهت رستگاری و رسیدن به سعادت اخروی است, و نعمت سلامتی  نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد, چنانچه از مولای متقیان علی(علیه السلام) نیز در این باره چنین روایت شده است: «زکات علم, نشر آن؛ زکات جمال, عفاف؛ زکات بدن, جهاد و روزه و ... و زکات سلامتی و تندرستی, سعی و تلاش در راه طاعت و بندگی خداوند است».[8]

پنج چیز است كه هر كس یكى از آنها را نداشته باشد، همواره در زندگى‏اش كمبود دارد و كم خرد و دل نگران است: اول، تندرستى، دوم امنیت، سوم روزى فراوان، چهارم همراهِ همرأى. راوى پرسید: همراهِ همرأى كیست؟ امام فرمودند: همسر و فرزند و همنشین خوب و پنجم كه در برگیرنده همه اینهاست، رفاه و آسایش است

 

در این باره نیز شعیب بن عقرقونی نقل کرده است که به امام صادق(علیه السلام) آنچه از ابوذر رحمت الله, روایت شده بود عرض کردم: که ابوذر فرمود: «مردم از سه چیز را متنفر هستند و نسبت به آنان کینه دارند, در حالی من آنان را بسیار دوست دارم؛ مرگ, فقر و بلا. امام فرمود: اینگونه که روایت کردی نیست, بلکه اینگونه است: «مرگ در طاعت الهی برای من دوست داشتنی تر است از زندگی همراه با معصیت خداوند؛ و فقیر بودن همراه با طاعت الهی برای من دوست داشتنی تر است از بی نیازی همراه با معصیت خداوند و تحمل بلا و بیماری در مسیر طاعت الهی برای من دوست داشتنی تر است از تندرستی همراه با معصیت خداوند است. [9]

بنابر آنچه بیان گردید, مسلم و بدیهی است که گام بر داشتن در مسیر طاعت و بندگی خداوند متعال و کسب رضای الهی در تمامی امور, به نوعی قدردانی از نعمتهای بی حد و حصری است که خداوند سبحان در اختیار انسان قرار داده است. 



:: بازدید از این مطلب : 656
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 4 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد گفت: در 14 روز ابتدای سال 95 تعداد 140 هزار نفر از مکان های زیارتی و گردشگری شهرستان بازدید کردند.

 

به گزارش گناپا نوروزی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به آمار تعداد بازدید از مکان های زیارتی و گردشگری شهرستان گناباد در مقایسه با سال گذشته 15 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: بازدید ها مربوط به قنات قصبه گناباد ، امامزاده سلطان محمد عابد کاخک ، روستای هدف گردشگری ریاب ، مسجد جامع شهر ، یخدان کوثر بیدخت، موزه مردم شناسی و ... بوده است. 

وی تشریح کرد : امسال با توجه بررسی های انجام شده در بحث نیاز های گردشگری گسترش اقامتگاه های بوم گردی جز اولویت ها قرار گرفت که امسال نسبت به سال قبل اقامت مسافرین در شهرستان 11 درصد افزایش یافت.

نوروزی در پایان گفت: افزایش اقامتگاه های بوم گردی یکی از مهم ترین موضوعات در بحث اقتصاد گردشگری شهرستان گناباد است که خوشبختانه پس از پایان تعطیلات نوروز 95 افرادی از گناباد و حتی از خارج شهرستان گناباد برای سرمایه گذاری در این بخش به اداره میراث فرهنگی شهرستان گناباد مراجعه نمودند.

 

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 827
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 فروردين 1395 | نظرات ()