طی مراسم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ، موسی الرضا صائمی فرد به عنوان فرماندار جدید گناباد معرفی و از تلاش های سید جواد محمدی در کسوت سرپرست فرمانداری گناباد تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري نوقاب ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: رویکرد دولت یازدهم فقط معیشت نیست بلکه در حوزه های اجتماعی و دینی نیز سعی دارد خانواده سالم و دیندار در ایران شکل بگیرد.
سید محسن صادقی در آئین معارفه فرماندار جدید گناباد افزود: علی رغم همه محدودیت ها و تعهداتی که دولت پیشین برای دولت یازدهم برجای گذاشته است، دولت عزم جدی در حوزه اجتماعی دارد و مهمترین چالش دولت، توسعه حوزه های اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه رفاه اجتماعی، پایداری اجتماعی را ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: هدف راهبردی دولت یازدهم، ایجاد جامعه ای دین دار، راستگو و مبتنی بر کسب روزی حلال است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: گردش مدیریت در نظام مردم سالار دینی بر اساس رای مردم صورت می گیرد.
وی همچنین گفت: فرماندار یک منصب حاکمیتی می باشد که عهده دار اجرای سیاستهای دولت است.
وی همچنین اظهارداشت: اعتباری که به شهرستان گناباد اختصاص یافته با تمام مشکلاتی که دولت تدبیر امید داشته نسبت به سالهای 19 و 92 افزایش یافته لذا امید است که 100 درصد تخصیص یابد.
وی انتخابات سال ۱۳۹۲ را پشتوانه دولت یازدهم قلمداد نمود و افزود: تیم مذاکره کننده ایران با پشتیبانی آرای مردم، قدرت چانه زنی در مذاکرات پیدا نموده اند و این قدرت سبب عقب نشینی غربی ها از خواسته های خودشان شده است.
دکتر صادقی تاکید کرد: به رغم تلاش دشمنان ایران اسلامی برای عدم موفقیت ایران در انرژی هسته ای، ما جشن هسته ای خود را با یک نتیجه پیروز و مبتنی بر عزت خواهیم گرفت.
وی در خصوص رویکرد دولت یازدهم برای انتخاب فرمانداران گفت: رویکرد دولت یازدهم برای انتخاب فرمانداران بر اساس توانمندی و قدرت اداره تمامی بخش های شهرستان می باشد.
صادقی با اشاره به اینکه صائمی فر نیروی معتدلی است، خاطرنشان کرد: آقای صائمی فر سابقه ۲۸ سال مدیریت در بخش های متعدد ازجمله مراکز آموزش عالی، بخشداری و استانداری استان خراسان رضوی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی توسعه حوزه فرهنگی کشور را یکی دیگر از رویکردهای دولت یازدهم قلمداد نمود و خاطرنشان کرد: در حاضر حدود ۴۵ میلیون کاربر ایرانی از فضای مجازی استفاده می کنند و انجام اقدامات فرهنگی در این حوزه ضروری است.
امام جمعه شهر کاخک نیز در ابتدای این مراسم گفت: خوشبختانه در بین مسوولین و مردم گناباد همدلی خوبی وجود دارد و امورات شهرستان نیاز به کار و تلاش و پیگیری جهادگونه از سوی مسوولین دارد.
حجت الاسلام ولی الله خاکشور ادامه داد: متأسفانه مردم شهرستان گناباد همانند اکثر شهرهای استان، از خشکسالی های پی در پی آسیب های جدی دیده اند و باید از سوی دولت به شهرستان های دچار آسیب شده توجه گردد تا از سیل عظیم مهاجرت به شهرهای بزرگ جلوگیری شود.
نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله پارتی بازی در شأن نظام ما نیست و نباید در ادارات روابط حکمفرما باشد.
حجتالاسلام دکتر محمد رجایی در آیین معرفی فرماندار جدید گناباد افزود: ادارات باید به گونه ای مدیریت شوند که هر کس از هر جائی آمد کارش به خوبی انجام شود و مردم با دل خوش برگردند.
نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: روانسازی جریانات اداری و افزایش رضایتمندی مردم باید در اولویت کارها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید ضابطه به جای رابطه بنشیند ، تصریح کرد: برای یک کشور اسلامی نامناسب است که همه در یک اداره برای انجام کار خود دنبال آشنا بگردند.
این نماینده مجلس همچنین گفت: باید سعی شود در انتخاب مدیریتها باید نگاه سیاسی و جناحی را در پیش برد امور کنار گذاشت و ضوابط بر روابط مقدم باشد.
وی ادامه داد: در شهرستان گناباد وفاق و همدلی خوبی بین مسوولین و مردم وجود دارد و کار کردن در چنین شهرستانی نیز راحت تر است.
رجائی افزود: اگر همه مسوولان یک هدف و نیت یعنی خدمت به مردم و جامعه را مدنظر داشته باشند، هرگز اختلاف و تفرقه به وجود نمیآید.
وی بیان کرد: شهرستان گناباد یک شهر دانشگاهی و فرهنگی است که وجود 12 مرکز آموزش عالی و چهار حوزه علمیه حکایت از این امر دارد.
نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی افزود: این در حالی است که 20 تا 25 درصد مردم این شهرستان را دانشجویان تشکیل میدهند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که فرماندار جدید بتواند گامهای بلندی را در راستای پیشرفت و تعالی شهرستان و مردم بردارد.
فرماندار جديد گناباد گفت: این آب و خاک گناباد بوسیدنی است و کار کردن در دیار شگفتی روزگار علامه بهلول گنابادی افتخار من است.
موسی الرضا صائمی فرد در مراسم معارفه خود گفت: در کارهای مدیریتی 6 بخش مهم وجود دارد که سه بخش اولیه آن مدیریت اجرایی و سه بخش دیگر آن مدیریت نظارتی می باشد که متاسفانه در حال حاضر در بحث مدیریت نظارتی دچار ضعف هستیم.
وی با اشاره به قدمت 7 هزار ساله شهرستان گناباد گفت: کشورهایی که ادعای کدخدایی جهان را دارند پیشینه وجودشان کمتر 300 سال است.
فرماندار جديد گناباد افزود: بر این اساس قدمت چند هزار ساله ی گناباد خیلی افتخار دارد و این موضوع تکلیف ایجاد می کند که چرا گردشگران از سراسر جهان خیره نیستند تا از نزدیک شاهد این قدمت کهن در شهرستان باشند.
وی قدمت تاریخی قنات را نشانه آینده نگری نسل گذشته برای نسل حاضر دانست و اظهار داشت: تعامل در هر کاری سازندگی می آورد، بی منت و با افتخار سمت فرمانداری گناباد را قبول می کنم و امیدوارم با همکاری و همدلی مردم و مسوولین بخصوص نماینده محترم شهرستان بتوانیم با قدرت کار را پیش ببریم.
امسال اربعین شهادت امام حسین(ع)جمعیت زیادی از سراسر کشور برای زیارت کربلا ونجف وشرکت در پیاده روی به عراق رفتند.از شهرستان گناباد هم خیل عظیمی از عشاق کربلایی شدند. نکته مهم واساسی این سفر معنوی این بوده که هرکس ازاین سفر برمیگشت از روی باز وخدمت خالصانه شیعیان عراق به زوار امام حسین(ع) سخن میراند .تا حدی که حتی باورش هم در برخی موارد مشکل مینمود.بعنوان مثال یکی از زوار تعریف میکرد که در مسیر افراد زیادی زخم پای زوار پیاده را درمان وخستگانرا تیمار میکردند.شتشوی البسه زیر وماساژ پا وبوسیدن پای زوار پیاده امامان معصوم ودعوا بر سر پذیرایی از مردم ایران کار کوچکی نیست.در اختیار گذاشتن منزل به رایگان و تهیه غذای رایگان وشتشو واستحمام زوار به رایگان فقط اثر عشق واقعی به ائمه است وخوبست مردم ما وبیشتر ،ما خراسانی ها وبخصوص مشهدیها ی عزیز یاد بگیرند وزوار را نقره داغ نکنند.که خاطر زیارت امام رضا (ع)برای زائران شیرین بماند.انشالله
دو دهه پیش در اوکراین خبری از جنگ و شورش نبود. چیزهایی که انسان های بی گناهی را به کام مرگ کشید و آرزوهای کودکان زیادی را تبدیل به خاکستر کرد ولی همان زمان هم همه چیز خوب و شیرین نبود.
فقر، بیکاری، تورم و محدودیت های فزاینده اجتماعی، جایی برای خوش بینی نمی گذاشت. در چنین شرایطی مهاجرت و رفتن به سرزمین های دور دست غربی، تنها راه نجات به نظر می رسید.
انسانها در مسیر زندگی خودشان با مسائل متعدد ومتنوعی روبرو میشوند که بسته به شرایط خوب بد واغلب متوسط یا همان خنثی است ..بسیاری از این اتفاقات که ما بعنوان خاطره یاد میکنیم ممکن است برای ادمی به قیمت جانشان، مالشان یا ابرویشان تمام شود. مواردی مانند تصادفات منجر به مرگ در جاده ه ها،مرگ عزیزان ونزدیکان،ورشکستکی مالی و خیانت وتجاوز از بارز ترین آنهاست که اغلب به عنوان خاطرات تلخ از ان یاد میکنیم.اما عکس این موضوع نیز صادق است.اتفاقات خوشایند وشادی افرینی در طول عمر انسان اتفاق می افتد که مایه شور وشادی وشعف است.تولد اولاد،ازدواج،موفقیتهای مالی وکاری،صاحب خانه شدن،ماشین دار شدن،از مهمترین خاطرات خوب ومفرح است.البته بسته به سن واوضاع مالی این اتفاقات مقیاس بندی میشود مثلا برای یک کودک د وسه ساله خرید یک خوراکی یااسباب بازی کوچک بهترین خاطره است.اما برای یک جوان مجردیک سفر تفریحی به قبرس یا تایلند؟! شیرین تر است.در مقابل برای یک پیرمرد یا پیر زن زیارت کربلا ومکه وسایر اماکن مذهبی بزرگترین امال است.بهر صورت این فرصتها از دست همه کسانی که وارد این دنیا میشوند خارج میشود.پس از همین لحظات باری بهر جهت باید توشه برداریم. بقول سهراب بیا ره توشه برداریم قدم در راه بگذاریم.که راه سرد است وطولانی،میان راه می مانی
قدم در وادی راستی ودرستی نه ،نه بخاطر خوش امد واعظ وملا ونه برای ریا، بلکه برای ارامش دل خودت که بقول حافظ((
امسال 16 اذر یک کمکی جون گرفته بود.نمیدونم یخ دانشجوها باز میشه یا نه ولی اون فضای امنیتی که میگن به فضل الهی داره باز میشه؟!بهر حال بقول اقای دکتر روحانی عده تازه بدوران رسیده که جوش وغصه ارمانهای انقلاب رو میخورند کمتر بخورند وبگذارند بقیه هم اندکی بخورن اگر این منافع جوش وغصه با بقیه ملت هم تقسیم بشه بد نخواهد بود.احتمالاسخنرانی های کنسل شده هم چون چیزی برای گفتن نداشتند بهم خورده.جبهه پایداری وشریعت مداریو اصول گرایی وقس علی هذا حالا شدند دایه مهربانتر از مادر برای ملت مفلس وبی کس؟!
من موندم این اصولی که اینا دنبالشن اصول دین یا مذهب یا اصول منافع ومسند؟!دنیویه یا اخروی؟یا حکیم
حدود 30 سال از الحاق خیابان قائم(همان نوقاب)به مرکز شهرستان گناباد میگذرد.در سالهای قبل (حدود سال54 -53) قبل از انقلاب با احداث جاده سنتو(ایتالیا) در شمال نوقاب این منطقه رابه مرکز شهر از طریق جاده اسفالت متصل کرد.در سالهای قبل آن مسیر ارتباطی نوقاب ومرکز شهر(جویمند از طریق را کلاغ آباد بوده است. مسیر جنوبی نوقاب وحدفاصل قصبه شهر در حدود سال60 اسفالت شده وتاکنون یکی از مسیرهای ارتباطی اصلی بین این دو نقطه ومرکز شهر میباشد.با توجه به بعد مسافت ومشکلات تردد ونیاز به راه ارتباطی مناسب وبرخوردار از امکانات حداقلی قرن 19 نیاز به بهسازی ومرمت این جاده مهم ومخروبه بین روستایی بیش از پیش احساس میشود.بسیاری از ساکنان نوقاب (خیابان قائم) معتقدند که اگر نوقاب یک روستای دور افتاده بود امروز با گذشت 35 سال از انقلاب پا برهنگان از جاده دسترسی مناسب برخوردار بود .بهر حال این حداقل خواسته مردم است که در عصر مملو از تکنولوژی وبرخورداری از یک مسیر ارتباطی مناسب برخوردار باشند.واین مهم بر گردن کسی نیست جز شهرداری وشورای شهر، ساکنان خیبان قائم گناباد؟! با توجه به مصوبه استانداری وتصویب طرح وابلاغ اعتبار خواهان تسریع واقدام فوری در این خصوص هستند.یا صبور
هیچ شنیدید میگن سواره از پیاده خبر نداره ،حال روز امروز ودیروز کشور ما همینه.بسیاری از مسولین وروسا وسیاست مداران مملکت ما هم مشمول همین ضرب المثل اند.در دوره دولت قبلی وقبلی وقبلی و....همه دولتهای حاکم بعد از انقلاب یک رویه حاکم شد که در دولت نهم به اوج خود رسید وانهم گران کردن خدمات ومحصولات تولیدی بود برای اینکه فشار اقتصادی وبار مالی دولت را کم وبر گردن ملت اندازندوبنوعی فشار اقتصادی را تقسیم بر جمعیت کنند؟!خوب این تا حدی قابل درک است .چرا که کشور در شرایط بد اقتصادی وتحریم است.اما این دلیل نمی شود که این داستان مرتبا برای همه محصولات غذایی وصنعتی ومصرفی و..... تکرار شود.واز حد وحساب خارج شود .مگر نه اینکه به فرمایش امام خمینی مردم ولی نعمت مسولین هستند ومگر نه اینکه یک موی کوخ نشین بر کاخ نشینان ارجح است. آیا این رویه افزایش قیمتها در مقاطع مختلف تنها ترین راه موجود است. آیادنیا ی استکبار در مواجهه با این مشکلات اقتصادی فشارش را بر مردم تحمیل میکند.مگر در این کشور چند درصد مردم در دهکهای بالا هستند.مگر درآمد ماهیانه وسالیانه یک کارگر ،یک کشاورز خرده پا ،یک جوان بیکار،یک کارمند جزء چقدراست.این گونه اقدامات اقتصادی وایجاد موج تورمی در دولت نهم ودهم که حساب وکتاب خاصی نداشت وتصمیمات مقطعی وانی بود دور از انتظار نبود ولی در شرایط فعلی وحاکمیت تدبیر بر کشور انتظار بیشتر از اینهاست.گرانی بیحد وحساب محصولات غذایی پایه وهمان ارزاق عمومی مانند نان و قوت شکم ولبنیات وسوخت که ناخواسته بر بازار سایر محصولات تاثیر میگذارد در قالب هر برنامه ای باشد دلالان وفرصت طلبان را از خواب قیلوله بیدار میکند وانگاه متضرر اصلی مردم حاشیه نشین وهمان اقشار اسیب پذیر خواهند بود وبس؟!یا کریم