پایان دنیا در شب یلدا به دلیل تحولات زمین و حمله هارپ به ایران در این روزهای سرد پائیزی بازار داغی را برای شایعات و شایعه پراکنان به وجود آورده است.
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۲۷
مهر: پایان دنیا در شب یلدا به دلیل تحولات زمین و حمله هارپ به ایران در این روزهای سرد پائیزی بازار داغی را برای شایعات و شایعه پراکنان به وجود آورده است.
شایعات زیادی پیرامون به پایان رسیدن دنیا در شب یلدا مطرح شده است، مانور شبکههای تلویزیونی خارج از کشور بر پایان دنیا، سوء استفاده از فضای مجازی برای فریب اذهان عمومی و ارسال پیامکهایی مبتنی بر پایان دنیا در شب یلدا با استناد بر کتاب مایا و پیش گوییهای نوستراداموس از جمله مباحثی است که پر بازدیدترین خبر خبرگزاریها و روزنامهها و داغ ترین مبحث محافل کاری، خانوادگی، دوستانه را به خود اختصاص داده است.
از جمله شایعات مطرح شده در این بازار گرمی شایعات، هم راستا دیده شدن مریخ و ماه در آسمان، آرم پپسی روی ماه، تاریکی ۳روزه خورشید و سیارک ویرانگر از جمله محتوای بی پایه و اصول این پیغامها است .
در میان این پیغامها مشاهده شده است که عدهای پایان دنیا را به پروژه هارپ ارتباط میدهند و معتقدند اگر دنیا به واسطه عوامل طبیعی به پایان نرسد، بدون شک هارپ که یک پروژه تحقیقاتی در آمریکا است و عدهای از آن به عنوان سلاح جنگ ستارگان یاد کردهاند، اتفاقات بزرگی را رقم میزند.
در این بین آگاه کردن مردم از جمله وظایفی است که بر عهده رسانهها و مراکز مرتبط با این مبحث، قرار میگیرد.
پیش بینی تغییرات شوم برای زمین در سال ۲۰۱۲ میلادی دروغ است
مسئول آموزش مرکز نجوم ادیب در اصفهان در این باره، اظهار داشت: پیش بینی تغییرات شوم یا سرنوشت مرگبار برای زمین در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ میلادی دروغ و بی اساس است و در قرنهای گذشته نیز بارها سرنوشت شومی برای زمین پیش بینی شده بود.
وی تصریح کرد: برخورد نیبرو با زمین شایعه دیگری است که برخی معتقد هستند، این سیاره در مسیری واقع شده که تا سال ۲۰۱۲ به زمین اصابت میکند، اما این شایعه بیش نیست.
ژاله موزون افزود: اگر جرم یا سیارکی در مسیر برخورد با زمین باشد از سالها قبل مدار آن را میتوان محاسبه کرد و از طرفی جرم این اجرام آنقدر ناچیز است که بر جزر و مد هم بیتاثیر است.
وی ادامه داد: طوفان خورشیدی یکی از این شایعات است که به گفته شایعه پراکنان موجب خواهد شد برق تمام دنیا خاموش و نیروگاهها از کار بیفتد، اما دانشمندان میگویند در هر ثانیه ۴ میلیون تن مواد تشکیل دهنده خورشید در فرایندهای هستهای به انرژی تبدیل میشوند و با این حال میدان مغناطیسی زمین بخش عمده تشعشع را دفع میکند، و از انسانهای کره زمین محافظت میکند.
مسئول آموزش مرکز نجوم ادیب در اصفهان گفت: هر سال در شب یلدا زمین و خورشید با مرکز کهکشان راه شیری هم خط میشوند و تاکنون که هیچ پیامدی شومی به دنبال نداشته است.
تسخیر دنیا به وسیله هارپ یک دروغ بزرگ است
شایعه دیگری که به تازگی مطرح شده است، تسخیر دنیا توسط آمریکا به واسطه پدیده هارپ است، که البته پیرامون صحت و سقم وجود این تأسیسات آمریکایی سخنان زیادی مطرح شده است.
سایتهای خبری متعددی موضوع هارپ را پوشش دادند و کوشیدند این موضوع را به نشانه بارزی از قدرت آمریکا تبدیل کنند.
هارپ هیچ ارتباطی با پدیده های طبیعی در ایران ندارد
یک پژوهشگر زمین شناسی و استاد مکانیک گفت: هارپ برای مطالعه بر لایههای مختلف زمین ساخته شده است و نمونه دیگر آن در کشور روسیه است و این پدیده به هیچ وجه ارتباطی با پدیدههای طبیعی به وجودآمده در ایران ندارد.
وی افزود: هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که برای بررسی و تحقیق درباره لایه آیونوسفیر و مطالعات معادن زیرزمینی با استفاده از امواج رادیویی تأسیس شده است.
مسیح بورآقا کوچک افزود: رسانهها وظیفه دارند روبروی شبکه های خارجی بایستند و ابهامات مردم را روشن کنند، زیرا به وجود آمدن زمین لرزه بزرگ و پایان یافتن دنیا ارتباطی به پروژه هارپ ندارد و این شایعات ساخته اذهانی است که قصد دارند از این پروژه مردم را فریب دهند.
این زمین شناس با اشاره به اینکه، قدرت پروژه هارپ در ایجاد زمین لرزه یک دروغ است، گفت: هنگام به وجود آمدن زلزله تغییرات وسیع در اتمسفر بالای منطقه کانونی به وجود میآید و اغتشاشاتی را در کره یونسفر ایجاد میکنند، که عدهای این را به هارپ ارتباط میدهند، اما اینکه با هدایت امواج الکترومغناطیس بتوان در یک منطقه زلزله ایجاد کرد توجیه علمی ندارد.
به گزارش مهر، مرکز نجوم ادیب اصفهان در ۳۰ آذرماه ساعت ۱۹برنامههایی را در جهت رفع ابهامات و شایعات پیرامون به پایان رسیدن دنیا ترتیب داده است که علاقمندان میتوانند در این ویژه برنامهها شرکت کنند و پاسخ سوالات خود را بیابند.
:: موضوعات مرتبط:
اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1174
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4